Секси еротично бельо на ниски цени
Еротично дамско бельо

Секси подарък за специални интимни изненади

секси изненадаАко усетите, че взаимоотношенията с любимия започват да стават монотонни, доверете се на секси идеите, с които ще възродите страстта и емоциите. А след като веднъж успеете да върнете вълнението от взаимната ви компания, ще започнете да се наслаждавате на едни по-горещи и съвсем нови интимни отношения – със същия партньор. Всички бихме искали сексуалните ни преживявания да са ярки и наситени. И търсим все нови и нови рецепти за подобряване на интимните контакти, експериментираме, фантазираме. Вашата задача е да разнообразите секса и да внесете свежест и непринуденост във връзката си.

За да избегнеш рутината и развалянето на една връзка, важно е да изненадваш и да поддържаш жива страстта. Нужни са само малко усилие и въображение. Началото може да бъде положено с един съвсем невинен дребен еротичен подарък, без конкретен повод. Секси подарък за изненада! Знаете ли, че всяко еротично бельо е афродизиак за всички възрасти, а поднесен неочаквано е като емоционален взрив, което всъщност е вашата задача. Изберете еротичен продуктпрашки с вагинални топчета, разголено секси боди, целокупно боди с отворено дъно или каквото и да е еротично облекло, което на вас ви допада като визия.

Може да завихрите още въображението като направите малка импровизирана сценка – разхвърляйте дрехи от входната врата до спалнята – небрежно хвърлени яке, обувки, пола, чорапогащник … разпръснете ги по пода, като имитирате бързо събличане. Така ще събудите любопитството му – какво се случва тук? Нека пътя от разсъблечени дрехи води до спалнята или стаята в която ще го чакате вие! Вие, неговата дама на сърцето. А там? Там най-невинно си слушайте нежна романтична музика, излегнала и … облечена с еротични дрехи. Изберете поза в която да покажете части от тялото си в изкусителна линия. Бъдете уверена, това не само ще подсили играта, а и ще ви даде старт за еротично продължение. Разбира се подгответе и изпълнете идеята в подходящия час на неговото прибиране.

Подобни статии