Секси еротично бельо на ниски цени
Еротично дамско бельо

Рак – романтични в еротични роклички

Еротични рокличкиРакът е творческа и eмoциoнaлна личност. Той се старае да задоволи своите нужди и тези на партньора си. В същото време обаче те могат да бъдат доста срамежливи, въпреки, че са с чувствена и завладяваща натура. Характерната им черта е романтичност – те са грижливи, чувствителни, симпатични и забавни. Предпочитат партньорите им да са доминиращите в секса. Рaцитe ca cвръхчувcтвитeлни и им е нужно време докато еротичното им въображение се освободи от задръжки и достигнат до бурната си страст.

Еротично бельо

Емоционалните Раци обичат да бъдат забелязват и лесно може да им бъде избрано бельо с флорални мотиви в дантела. В зодия Рак се крие чувствена жена, която би обърнала по-специално внимание на всички детайли. Бельото за нея трябва да е кокетно, закачливо, но и загатващо за нейната естествена красота. Ще ги впечатлите както с красив комплект бельо, така и с дантелено боди. Подходящи за нея са както белите и светли тонове, така и ярки червени нюанси.

Ракът процъфтява и се отпуска, когато знае, че е в компанията на някой, който наистина се интересува от него. За него специално  секси бельо е начин да му покажете истинската си същност, на която той много държи, поради романтичния му нрав.

Ерогенни зони

Гърдите. Най-чувствителната област от тялото им са гърдите. На романтично ниво дава на любимите си хора не само любов, а и грижовно внимание. Нуждаят се от любящо докосване, дълбока емоционална връзка и сладка нежност.

Подобни статии