Секси еротично бельо на ниски цени
Еротично дамско бельо

Овен – неустоими с еротична маска

Еротична маскаЖените от зодия Овен са огнени, темпераментни и неудържими. Обичат игрите с ласки, търсят споделено удоволствие, но обичат и да експериментират. Тъй като при тях ерогенна зона е главата, всякакъв тип еротични маски биха им пасвали идеално. Плътно прилепващи по лицето маски или маски от бродирана дантела без значение е избора. В сексуално удоволствие на жената Овен задължително трябва да използва въображението си, за да забрави за бариерите. В секса тя се отдава изцяло, за някои представителки дори може да се каже, че са пристрастени към него.

Еротично бельо

Овен е силно романтичен и същевременно страстен знак. Ако решите да ги изненадате еротично, най-добрият подарък бельо трябва да се състои от черна или червена дантела. Дамите Овен обичат да демонстрират самочувствие и сексапил затова може да заложите не само на еротичен сет, а и нежна дантелена нощница, а цветът на бельото естествено трябва да е огнен – червено или коралово. Тези цветове в ярък нюанс символизират сила, затова може да заложете на червено сексапилно боди.

Ако Овен се влюби във вас, бъдете всеотдайни за много романтика в леглото. Зодия Овен обожава да се забавлява, силно харесва комплименти и в такава обстановка се чувства благословен. Зодия Овен има способност да загуби главата си от любов само за един миг, но внимание: ако не откриват взаимност, бързо изстива. Любовта на представителите на този огнен знак е точно като огъня, те се нуждаят от постоянно подклаждане.

Ерогенни зони

При тях ерогенната зона е главата и особено по лицето. Всяка импулсивна целувка по лицето, небрежно докосване по челото, игра с косата или загряваща милувка са път към перфектното начало на сексуално изживяване. Силно се възбуждат на галене по косата, лек масаж на лицето или ушите. Чувствително място са меката част на ухото, зад ушите. Независимо дали ще изберете еротичен масаж на главата или нежни ласки по лицето, със затворени очи Овенът е лесно възбудим. За да съхраните пламъка им жив може да използвате еротични костюми за сексуални игрички.

Подобни статии