Секси еротично бельо на ниски цени
Еротично дамско бельо

Козирог – чувствени с дантелена нощничка

Загадъчна нощничкаКозирозите обожават да бъдат прелъстявани с нежни думи, което ги води към еротични мисли и сексуално преживяване. Това е един от най-чувствените знаци на зодиака. Обръщат внимание на външния вид, но не обичат прекалено предизвикателните дрехи или дръзко бельо. Те се чувстват уютно в тъмни цветове и черно бельо, които не разкриват много, за тях бельото трябва да е еротично и загадъчно. Фини сатенени роклички или дантелена нощница  са истинско съкровище за тях.

Еротично бельо

Дамите Козирог са традиционалистки по нрав, затова за тях подгответе подарък с класически модели еротично бельо. Ще ги вдъхновите със дантелени боксерки, съблазнително боди или загатващи полупрозрачни нощници. Козирог са изискани и професионални и като правило предпочитат изчистени едноцветни, секси сетове и комплекти.

Този зодиакален знак е земен и силно се привързва към сигурността и независимостта. Те са дръзки и притежават необуздана страст, но са разкрепостени в спалнята когато познават партньора си. В нови запознанства са резервирани и скромни, но иначе са способни на много силни страсти и чувства.

Ерогенни зони

Пъп, колене и частта зад коляното. Месестата част около пъпа е твърде чувствителна при Козирога, затова реагират с възбуда на масаж ниско под кръста.

Козирога е съблазнителен както никой друг с голям еротичен потенциал, а либидото им е огромно. В тях има сила и жар и може да изживеете бърза и ураганна любов. Имат мъдрър ум и са целеустремени, сексът с тях е отдаващ и интересен.

Подобни статии