Безплатна доставка

Доставка на поръчки

Всички поръчани стоки от сайта се изпращат с обявена стойност и наложен платеж. Това е услуга, при която получателя заплаща в брой стоката при получаването и. Доставката е сигурна и дискретна! При поръчка на стока от сайта ще имате възможност да изберете куриер и опция за доставка.

Български пощи
Работим в партньорство с „Български пощи” ЕАД за изпращане на пратки безплатно за всеки клиент във всеки един пощенски клон на територията на Република България. Пратките се изпращат до поискване – в адреса е посочена само пощенска станция, пощенски код и три имена на получател. Пакетът е дискретен и се доставя при поискване от получателя в пощенската станция. Пратката се доставя на получателя след заплащане на определената сума на поръчката.
Спиди
Експресната доставка е стандарт за Спиди куриер. Мрежата на Спиди към момента включва над 500 офиса и продължава да се разраства. Цената за куриерската услуга за доставка до офес на Спиди е 3,44 лева, а доставка до адрес – 3,66 лева. Посочените цени са в лева за една пратка с включен ДДС и с включена такса за наложен платеж.
Еконт
За да осигурим максимално удобство за клиентите си предлагаме и опция доставка до всяка точка в България с куриер Еконт. Предлагат се две опции на гарантирана доставка – до офис на Еконт или до посочен от вас адрес. Цената за доставка до офис на Еконт е 4,55 лева, а доставка за адрес – 5,76 лева.